tiistai 24. tammikuuta 2012

jossa on se onnellinen loppu

ööööööööööööööhihitooööäöähellm1431ööööööööööööööhihitooööäöähellm1430ööööööööööööööhihitooööäöähellm1432
huomas kyl taas kun neidit otti haltuunsa mun huoneen....
ööööööööööööööhihitooööäöähellm1429ööööööööööööööhihitooööäöähellm1422ööööööööööööööhihitooööäöähellm1424ööööööööööööööhihitooööäöähellm1433ööööööööööööööhihitooööäöähellm1434ööööööööööööööhihitooööäöähellm1435ööööööööööööööhihitooööäöähellm1436ööööööööööööööhihitooööäöähellm1437ööööööööööööööhihitooööäöähellm1438ööööööööööööööhihitooööäöähellm1439
Selkäkipua, lukioon tutustumista, mielakan kulmilla hengailua kera isot ranskalaiset, mustelmia, naurukohtauksia ja merin kanssa lumipainit/sodat rinteilyn jälkeen. Aikalailla mun päivä koostui noista.... Tänään tosiaan oli kuusankosken lukioon tutustumista, ja ehkä toi näyttökierto sai mut haluamaan vielä vähemmän lukioon... en tiedä, ei oikein iske muhun enkä vaan jaksa stressata asioita että mikä musta tulee isona, mihin opiskelen, riittääkö keskiarvo sun muuta, onhan ne isoja päätöksiä ja eiköhän se ressaaminen just ennen hakuja kuitenki puhkea. Tottakai saa edelleen sen '' hyvän yleissivistyksen '' mutta kai oon vaan liian laiskan puoleinen ihminen rehkimään kirjojen kanssa vielä lisää... Nyt oon ajatellut hakuun kokeilla onnea pakan kanssa, toiseksi matkailulinjaa ja kolmanneksi lukiota, saa nähä kerkeääkö mieli vielä muuttumaan ! Eilen jutskailin pitkäst aikaa oopeen kans kaiken näköstä täs meillä päin, oli niin kiva nähä sitäki apinaa, vähä ikäväki kerkeny tulemaan. Muuten tää alkanut viikko näyttää aika tyhjältä vielä näin arjen kanssa, viikonloppu mene taas kouvola/espoo/lahti väliä pelien takia.

32 kommenttia:

 1. sun keskiarvol kyl pääsisitki matkailualalle :)

  VastaaPoista
 2. toi sun laskettelutakki on nii hieno ! ja koko asu ylipäätään :)

  http://onmyway-ilona.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. haha tiiän ton tunteen ku kauhee stressi mihin hakee! :D mut suosittelen tota matkailulinjaa todellaki jos vaan ite oot vähäänkää kiinnostunu siitä! ite oon matkailulinjalla oon todellaki tykänny olla, kaikkii mukavia reissuja ja tapahtumia, tosi monipuolista toimintaa! SUOSITTELEN !

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Tiitätkö mistä noi sun tapetit on?

  VastaaPoista
 5. oot liian kaunis tähän maailmaan :--( kuin kauan oot muute harrastanu laskettelua ?

  ja voi kuule olin samaa mieltä tuon lukion kanssa ku oli hakuaika. ei yhtään innostanu kauheet pänttäykset ja esseet ja stressaaminen ja yhyy, onneks en sit hakenukkaa sinne vaikka meinasin :---DD

  VastaaPoista
 6. Tosi ihania kuvia! Varsinkin noi värikkäät! (: ja kirjotat aina tosi ihanasti!

  www.lifeinpinkclouds.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. kysyin viimepostauksessa niistä raidosta.. siis nii joo tajusin, mut mikä väri tai siis niinku sävy? :D ja mistä ostat ne? tackk jos vastaat

  VastaaPoista
 8. Voiku oot niin kaunis ! :) Miten piät sun ihon noin hyvässä kunnossa ? Mitä ihonhoitotuotteita käytät ? :) <3

  VastaaPoista
 9. matkailuala on kyl tosi kivaa, ite opiskelen nyt ekaa vuotta eikä oo kaduttanu yhtää :)

  VastaaPoista
 10. voisit tehä meikkipostauksen ! :-) OOT MAHTAVA<3

  VastaaPoista
 11. millä ohjelmalla muokkaat siun kuvia? :)

  VastaaPoista
 12. sulla on niiiiin ihanat noi laskuvaatteet!! <3 ja oot muuteki iha himonättiiiiii <3

  VastaaPoista
 13. Mie niin tykkään tästä siun blogista ! Hienoja kuvia ja nätti olet:) millä muokkaat näitä kuvias ? Jollain ohjelmal?

  VastaaPoista
 14. Voin kertoa, että lukio on H.Y.V.I.N rankka koulu. Itselläni ysin päättötodistuksen keskiarvo hipoi ysiä ja voin kertoa, että joka päivä lukioon meneminen on yhtä tuskaa. Pakolliset äikän kirjat, esseet, kotitehtävät, koeviikot, projektit, prelit, kirjotukset... Kadun suuresti lukioon menoa, mutta en sitä keskenkään viitsinyt jättää. Eli jos sulla on yhtään samoja laiskuuden piirteitä tai haluat vielä viettää rentoja viikonloppuja niin lukio ei oo mikään helpoin vaihtoehto:)

  VastaaPoista
 15. onko sulla iha luonnostaa noi tumma iho vai käytätkö itseruskettavaa tai käytkö solkus ?

  VastaaPoista
 16. kuinka vanha sä oot :o

  VastaaPoista
 17. miks sulla on näissä uusissa kuvissa paljon parempi laatusia kuvia fisheyelläku vanhemmissa kuvissa ? kysyn siks koska oon ite ostamassa kalansilmä objektia ! niinii... hmm johtuuko se tosta lisäsalamasta ? :) kiitos jos vastaat !

  VastaaPoista
 18. suooosittelen matkailuala perustutkintoo ja lukioo siihen jos vaan on siellä mahdollista! ite oon ja tykkään ihan hirveenä! tosin oon vaan täällä pohjosessa koulussa, nii voi olla vähä erit mahdollisuudet kun teillä toteuttaa kaikkee siistii! mutta niin :):)

  VastaaPoista
 19. häh, ootko vasta ysillä? oon luullu sua about 18-19 vuotiaaks :DD

  VastaaPoista
 20. minkä ikänen oleet :))? kivoja kuvia !:D

  VastaaPoista
 21. "Voin kertoa, että lukio on H.Y.V.I.N rankka koulu. Itselläni ysin päättötodistuksen keskiarvo hipoi ysiä ja voin kertoa, että joka päivä lukioon meneminen on yhtä tuskaa. Pakolliset äikän kirjat, esseet, kotitehtävät, koeviikot, projektit, prelit, kirjotukset... Kadun suuresti lukioon menoa, mutta en sitä keskenkään viitsinyt jättää. Eli jos sulla on yhtään samoja laiskuuden piirteitä tai haluat vielä viettää rentoja viikonloppuja niin lukio ei oo mikään helpoin vaihtoehto:)"

  no mitä hittoo, oon nyt ite kakkosel lukios eikä mulla oo todellakaa ollu rankka, on lukio ainaki mulle paaaaljon hönempää ku mitä juttuu sillo aikoinaa kuulin, ja ihan seiskan keskiarvolla lukioon siis hain :D koeviikot ei oo rankkoja ja itseasiassa meillä oli yläasteella mun mielestä ne koe kasaumat paljon rankempii ! esseitä on mut ei mitenkää ylen palttisesti, en nyt tiiä et oonko ite tehny mun lukiosta tällästä mut en ymmärrä mite jollaki se voi olla noi rankkaa :D !

  VastaaPoista
 22. sulla on tosi kimeä ääni kun taas ystävättärelläsi on möreä... :D

  VastaaPoista
 23. heeii ku manasit tota lukiooo tai useampiki näis kommenteis, kokemuksest voin sanoo et ei esim. kuusaan lukio oo paha, siel on must tosi rentooo ja ihan hyvä opetus ja ei paljo kouluhommia, suosittelen!! ja jossei oo varma nii koolme vuot lisää miettimis aikaa, ja ei kaikis lukiois oo niin paljo duunii ja vaikeet ym. se vaa tulee siit se ennakkoluulo et useimmis on, tyylii kouvolan lyska! mut onneks toiki on jokaisen oma valinta mitä tahtoo :) lukiost annetaa usein vähä väärä kuva!

  VastaaPoista
 24. miksi sun tukka on niin täydellinen? :D hirmu kivoja kuvia taas!

  VastaaPoista
 25. Suosittelen matkailualaa tosi paljo!! Mun mielestä lukio on yliarvostettua, koska jos käyt ammattikoulua nii saat heti ammatin ja siitä on helppo jatkaa ammattikorkeaan. Siltikin voi yleissivistää itteä vaikkei käy lukiota. Tsemppiä tosi paljo hakuun!

  VastaaPoista
 26. muistakaa tytöt käyttää kypärää kun ootte nii hurjia laskijoita :D:D:ASD::SD

  VastaaPoista
 27. anonyymi- no haha, toivottavasti ei nyt kauhiasti tippuis ! :/


  Ilona- kiitokset ! :)


  anonyymi- ouu, toi kyl kans houkuttelis niin paljon :/...


  ssanni- thanks :)


  anonyymi- kiitos :) ja ei minkään näköistä tuoksua :D


  saija- höpshöps! nyt jotain 11-12 vuotta:)( jep alotin siis kolmevuotiaana laskettelun.. ) nojoo noi minuuki stressais lukiossa ehkä liikaaki nii siks oon päättäny laittaa sen vasta kolmanneks vaihtoehoks


  ssän- ouu, kiitos tosi paljon :')


  anonyymi- aa joo :D haha, siis kampaamon väreillä laitan, sävystä en menis takuuseen :/


  anonyymi- vooi kiitti ! siis ihan normi kosteusvoide ( nyt lorealin derma genesis tuotteilla ) tai sit marykayn tuotteilla :)


  anonyymi- hui miten positiivista palautetta matkailualakin saa ! :o pitää vielä miettiä tarkkaan..  anonyymi- voisin jooop:) pöööh, kiitti vaan paljon ! :>


  anonyymi- photoSceplla ja canonin omalla muokkausohjelmallla :)


  anonyymi- vooi, kiitos tositositosi paljon :)


  sanni- ouu kiitoskiitos !:) muokkailen photoScapella ja canonin omalla muokkausohjelmalla


  anonyymi- yep, tota samaa oon itekki stressaillu, onhan se varmast tosi kivaki paikka mut ehkä mie vaan yksinkertaisesti oon liian laiska lukioihmiseksi :D


  anonnyymi- luonnostaan, en käytä itseruskettavaa tai käy solkussa


  anonyymi- 15 :)


  anonyymi- noissa toosi paljon vanhemissa kuvissa käytin kuvan lataus ohjelmana tinypic'iä joten kuvien huono laatusuus johtu ihan siitä :/ mut suosittelen tota fisun ostamista, tosi hyvä on ollu ! :)


  anonyymi- kiinnostais alana !


  anonyymi- nojoo, tota matkailualaa kaikki on nyt kehunu, joten saa nähä miten loppu hauissa käy :/ tottahan toiki, mut uskon että aikalailla hyvät reissailu mahdollisuudet on täälläkin päin olevalla matkailulinjalla, toivotaan ainakin ! :)


  anonyymi- juu olen :D hahah mitää, voi että !


  anonyymi- 15 :) kiitos !


  anonyymi- haha no toiki riippuu aikalailla niin ihmisestäkin miten sen lukion ottaa, jotku jaksaa stressata pienimmistäkin esseistä ja taas toisille se on niin helppo nakki :D


  anonyymi- haha aijaaahas :D


  anonyymi- nii no tottahan toiki et lukioista annetaa väärä kuva, mut njaa, ei ehkä nyt just vaikuttais mun jutulta :/ saa nähdä, jos en mihkään muualle pääse nii sitte lukio kutsuu !


  TIIA- no eikä ole haha ! kiitoskiitos :)  anonyymi- oon täysin samoilla linjoilla sun kans, ehkä ei lukio yliarvostettua, saahan sieltä aivan miettömän hyvät pohjat mut niih... kiitos paljon, sitä tarvitaan !:)


  anonyymi- muahaha no hurjista nyt tiedä :D

  VastaaPoista
 28. suosittelen isosti matkailu-alaa, oon ite siellä ja on iha huippua ! Osaisin kuvitella sut sinne hyvin, oikeasti:) tuu ihmeessä, pääset varmasti!

  VastaaPoista
 29. Näin sut tuolla meijän lukiolla teijän tutustumiskierroksella! Jos päädyt hakemaan lukioon ni tuu ihmeessä Kuusaalle :--) Mun ei ite koskaan ees pitäny hakee lukioon mut tonne päädyin vaikka sain paikan amiksestakii mut oon ollu lukioo ite tosi tyytyväin :)
  Ja ps. sun hiukset on ihan mahtavat !

  VastaaPoista
 30. heii miten pitkä sä oot? oot ihan tajuttoman sulonen ja vielä noista sun hiuksistas, onko omat vai pidennykset ja laitatko niitä miten aamulla jos pidät ne auki? :) joka tapauksessa, ne on jotain upeutta!

  VastaaPoista

Canon eos 650d

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
Samyang 8mm f/3.5 fish-eye
Canon EF 85mm f 1.8 usm
Canon Lens EF 50mm f/1.8
Nissin speedlite Di622 lisäsalama