sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Ja murran sun keskarin, ettet sä häpäise mua enää

Nyt on kiireisestä ja kokeitten sun muiden täyttämästä viikosta selvitty, ja innolla ootellen ekaa duunipäivää huomen Kouvolan Topsportissa :) Onhan se tosi kivaa saada 'lomaa' pari viikkoa koulustakin.Työpäivät on 10-16.00 joka päivä. Kokeet nyt meni miten meni viime viikolla, stempattu on mutta toi ikuisen matikkanerouden puuttuminen ehkä vähän jäi epäilyttää matikankokeen numeroa.... Ja perjantaina oli kans se hiushässäkän-muotinäytös Vaakunassa, mikä meni kaikkien osalta aiivan loistavasti ! Jennalle iso kiitos ihan upeista meikeistä ja kampaajalle hienosta nutturasta. Jännitystä oli koko ajan pinnassa ja alko mulla jalatki krampata korkkareiden ja pitkän seisomisen takia lavalla, mutta toivottavasti se ei yleisöön näkyny. Kuvia tuun laittamaa huomenna (+ jos saan näytöksestä muutamia koneelle ). Illalla pääsin 12 maissa kotiin ja sitte alkoki 36 pinnien irrottelu päästä & tekoripsien repiminen avustuksen kera. No uni ei loppujenlopuks oikein irronnu ja alettiin riinan kans kattomaa South Parkin maratoonia mtvlt........ Hieman venähti sekin ja 3h yöunien jälkeen lähtö Outokumpuu pelii ja ookoolta voitto taas himaa 5-1, ja tänää Mikkelissä peli jukureita vastaan päätty meille 6-0 :) Tyttöjä taas iso kiittäminen, ja divarikarsinnat täältä tullaan ! :)
ööööööööööööööhihitooööäöähellm1158ööööööööööööööhihitooööäöähellm1156ööööööööööööööhihitooööäöähellm1157ööööööööööööööhihitooööäöähellm1155ööööööööööööööhihitooööäöähellm1159ööööööööööööööhihitooööäöähellm1162ööööööööööööööhihitooööäöähellm1166ööööööööööööööhihitooööäöähellm1165ööööööööööööööhihitooööäöähellm1163ööööööööööööööhihitooööäöähellm1161ööööööööööööööhihitooööäöähellm1164
(Kuvat alkuviikosta. Käytiin iran kans coffaris vetääs makusoodat. Neiti oli just tullut teneriffalta hirmusten matkakertomusten kans !)

14 kommenttia:

 1. noaaw ootte söpöjä :)

  VastaaPoista
 2. myö jammailees :---D ja mmm koska taas makusoodalle ? <3

  VastaaPoista
 3. miten pääsit töihin topsporttii :o?

  VastaaPoista
 4. nättejä kuvia:) nam noi makusoodat!

  VastaaPoista
 5. tykkään sun blogista hirmusesti, mutta alkaa vituttamaa ku tuntuu että kopioit noita otsikoita motherfucker lauralta =( tottakai voi olla samoja sattumalta, mutta sulla tuntuu olevan aikas monta.

  VastaaPoista
 6. hii rakastan sun blogias! (: kumpa vaa tekisit näitä postauksia vaan vähä useammin =(

  VastaaPoista
 7. oot ihan hiton nätti ja tykkään iha sikana sun hiuksista! (:

  VastaaPoista
 8. Anonyymi sanoi...
  tykkään sun blogista hirmusesti, mutta alkaa vituttamaa ku tuntuu että kopioit noita otsikoita motherfucker lauralta =( tottakai voi olla samoja sattumalta, mutta sulla tuntuu olevan aikas monta.

  7. marraskuuta 2011 4.12


  oon huomannu saman..

  VastaaPoista
 9. kerro pöljälle; miten kuvista saa tuolleen valosampia? säädätkö järkkäristä niitä asetuksia, vai muokkaatko kuvat jälkeen päin että näyttää tuommoselta utuiselta?

  VastaaPoista
 10. Missä päin oikee asut ? Ja onks sul muualla netissä mitään kuvia ?:)

  VastaaPoista
 11. Rakastan noita sun hiuksia, ne on niin paksut ja pitkät :)

  http://www.selina-youngwildandfree.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. ihana blogi ! (: mist toi valkone keule onk u oon ettiny just tollast ?=)

  VastaaPoista

Canon eos 650d

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
Samyang 8mm f/3.5 fish-eye
Canon EF 85mm f 1.8 usm
Canon Lens EF 50mm f/1.8
Nissin speedlite Di622 lisäsalama