maanantai 26. elokuuta 2013

Ne puhuu et sen tuntee ku kunnol natsaa. Se joka alta jalat saa, sekasin pääst vatsaan.


Wääää Mart of chinalta(KLIK!) tuli vihdoin pumpsit jotka sain valita ! Oikeesti kun menin selailemaan sivustoa, ekana mitä jäi mieleen oli mieletön määrä aivan upeita korkokenkiä.... JA ERITTÄIN HALVALLA ! Monelle kaverillekin oon jo kerennnyt mainostaa Mart of chinaa, joten jos yhtään haluttaisi yhdet tai vaikka parit parit korkokenkiä listätä kokoelmaan, kannattaa mennä ehdottomasti tsekkaamaan sivusto läpi :) Itsekkin päätin kerrankin repästä ja tilata oikein kunnon amerikanlippukuosi avokkaat ( ja on muuten aivan tajuttoman hyvät jalassa ), eiköhän noillekkin tuu sitte ens kesänä viimeistään käyttöä ! 
Ja jepjep, koulut on aloitettu vielä suht hyvin mielin ! Jaksa edes odottaa koska se näyttö- sekä työssäoppimisstressi puhkeaa... Ohmy no mutta pari päivää ja silloin lähtö kohti Latviaa. Toivottavasti muistan ottaa kameran reissulle mukaan :)
ööööööööööööööhihitooööäöähellm3224ööööööööööööööhihitooööäöähellm3225ööööööööööööööhihitooööäöähellm3226ööööööööööööööhihitooööäöähellm3234ööööööööööööööhihitooööäöähellm3227ööööööööööööööhihitooööäöähellm3231ööööööööööööööhihitooööäöähellm3229ööööööööööööööhihitooööäöähellm3232
kengät Seppälä 34,95e ? (muistaakseni)
ööööööööööööööhihitooööäöähellm3233ööööööööööööööhihitooööäöähellm3230
vähän syksyisempää asustetta !

50 kommenttia:

  1. Ompa ihanat kengät! Täytyykin heti mennä tsekkaa noi sivut.. :P

    Nomi

    VastaaPoista
  2. Rakastan noita sun housuja ! Niin ihanat !
    http://neea-stile.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Oot kyllä iha älyttömän upea!! Haluutko vähä kertoo mite tuolta tilaaminen onnistuu, maksaminen, postikulut, tullit ym? :) ja kauanko toimitus kestää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öm no mun ei itse tarvinut maksaa postikuluista mitään, eikä kengät myöskään jäänyt tulliin :) Joten en oo aivan varma paljon postikulut Mart of chinalla on, en usko että kovin paljoa :o Toimitus kesti n. 3vk :)

      Poista
  4. Eikä! Noi amerikka avokkaat on ihan perfection! <3

    VastaaPoista
  5. upee asu ja tajuttoman upeet hiukset! ♥

    tein juuri itse uuden blogin joten jos kiinnostaa niin käy ihmeessä katsomassa (ei kannata säikähtää tämän hetkistä alkeellista ulkoasua!) http://happynooww.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon !! :) Hei joo käyn tsekkailemassa :)

      Poista
  6. Ihanat noi molemmat korkkarit! :>

    VastaaPoista
  7. Uu ihanat noi vaaleet kengät ! Mutta hei, voisitko tehä jonkulaista hiuspostausta joskus, joku semmoin missä näyttäisit miten noin muhkeelle hiusmäärälle saa tehtyä vaikka kivan nutturan tai muuta ? Vai onko semmonen jo jossain ? Ois superkiva

    Terveisin järettömän määrän tylsiä hiuksia omaava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi mieki tykkäilen niistä ! :) haha noh mun nutturan tekemisessä ei ole mitään ihmeellistä :D kuhan vaan vetää jonkun sökerön ponnarin avulla ja tadaa :D höpöhöpö kivat hiukset sulla varmasti on !!

      Poista
  8. Hirmu ihania kenkiä, kiitos vinkistä ;))!. Tosi suloinen tuo kuva sinusta ja hauvasta :3

    KickstartMyHeartIina

    VastaaPoista
  9. Upeita kenkiä ja sinä oot hirmu nätti! :)

    xx
    Jozella
    http://jozellablog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Paljon oli postikulut? :) ja käykö tonne vaan tio paypal-tili?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla ei oo hajuakaan :/ luulis että kävis, kannattaa vielä tarkistaa :o

      Poista
  11. mitä joudut tehdä noiden kenkien eteen, että saat ne? :) tai mitä toi mart of china vaatii yhteistyöhön ja monen yrityksen kanssa teet yhteistyötä ja ootko ollu tyytyväinen esim. tähän sivuun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mart of china lähettää ne minulle ja sitte teen niistä postauksen ja mainostan sivua tottakai :) öm teenköhän nytten yhdeksän yrityksen kanssa, kaikki eivät ole sivubannerissa :) oon ollu kyllä ihan mielettömän tyytyväinen jokaiseen yhteistyökumppaniini !

      Poista
  12. tiedätkö kun tuolta marth of cihanlta tilaa niin onko mahdollisuus että tuotteet jää tulliin? Siis jos vaikka tilaa paljon kerralla. Ois kiva jos vastaisit oon meinannu tilata, mutta en sitten uskaltanut viellä.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öm mie en oo varma, mulla ei ainakaan jääänyt mutta onhan siinäkin riski tietty että saattaa jääädä :S kannattaa kylllä ihmeessä tilata, mistään saa noin hyviä korkkareita NOIN HALVALLA VIELÄ ! :o

      Poista
  13. oliko toimitus noissa kengissä nopea:)? paljon postikuluja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kolmisen viikkoa kesti :) poistikuluista en tiedä, luulisin ettei hirveän paljoo :o

      Poista
  14. Tosi kivat molemmat! Myös noi sun syyskengät on ihanat <3

    Picture Me

    VastaaPoista
  15. hei paljon makso nuissa kengissä postikulut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua hitsi kun en osaa vastata tähän postikulu-kyselyihin mitään kun ei tarvinut itse maksaa :/ mulla ei tosiaan oon mitään hajua, eiköhän jos tilauksessa tule ilmi jos meinaa tilata :o

      Poista
  16. mä niin rakastan sun hiuksia! :o

    VastaaPoista
  17. vouu mitkä kengät! varsinki noi jenkit... ihan täydelliset. ja sää kans. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mieki tykkäilen niistä ! <3 pyhpaaah, kiitos :')

      Poista
  18. Kuolasin noi sivut läpi samantien... Minkä kokoset noi korolliset on ja vastaako esim. 36 samaa mitä Suomessa ettei koot vaan "huijaa", inhottavaa jos korot ei istu kunnolla koska silloin ne jää yleensä kaappiin..
    Mietin myös että tuntuuko kengät mukavilta ja kestäviltä hintaan nähden, etteivät ole kertakäyttökamaa? Sen verran ihanan näkösiä niin pakko varmaan tilata mutta halusin varmistaa nämä parit asiat sinun mielipiteen kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei jeejee eikä muutaku vaa tilailemaan !!! mulla on 37 jalka ja vastas kyllä ihan samaa kokoo mitä käytän muissakin kengissä, ei ainakaan noissa heittänyt koko mitenkään :) mulle noi korot oli ainakin ihan huippuhyvät jalassa, toisaalta yksilöllistähän seki on :/ kestävistä en tiedä vielä kun en hirveesti oo päässy käyttämään, mutta tuntu tooosi mukavilta, jotenki käyttöön tulee aivan varmasti ! :) kannattaa kokeilla, mistään ei noin halpoja korkokenkiä löydä !

      Poista
    2. Kiitos paljon! Pistin samantien parit popot, takin ja paidat tilaukseen ;) Millään en malttais odottaa että saapuvat! Ja kattelin kun täälä moni oli kysynyt noista post.kuluista, niin mun tilauksessa se oli aika huimat 62$, eli reilu 50 euroa.. En ole varma oliko kyseessä pelkkä postituskulu vai lisäksi PayPalin itselleen perimä kulu. Voi myös olla että menee painon mukaan, itsellä kuitenkin oli melko iso tilaus niin voihan se parien kenkien kohdalla olla paljon pienempi summa!

      Poista
  19. Aww! Sulla on kyllä aina nii ihania kenkiä ja muuten sä itekki oot tosi ihana! :)

    VastaaPoista
  20. ooks leikannu tosta sun carlingsista osteusta leviksen paidasta hihat irti? :D

    VastaaPoista
  21. Mistä noi niiin täydellisen näköset farkut on ? :) sulla on ihana blogi ja ihanat hiukset ja oot ihan suuuuuper kaunis !! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. seppälästä ! :) kiitos kiitos oikein paljon !! :>

      Poista
  22. Ooh mitkä rakkauskengät♥♥ !!

    VastaaPoista
  23. mistä noi ihanat housut on?

    VastaaPoista

Canon eos 650d

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
Samyang 8mm f/3.5 fish-eye
Canon EF 85mm f 1.8 usm
Canon Lens EF 50mm f/1.8
Nissin speedlite Di622 lisäsalama