tiistai 14. toukokuuta 2013

when we love, we look pretty


ninja
Hei ! Nyt jos yhtään kiinnostaa kesäksi ostella uusia koruja niin tässä tilaisuus: Ninja(KLIK!) on avannut nyt oman verkkokauppansa ja lahjoitti kaikille blogini lukijoille -20% alennuskoodin kaikkeen mitä sivulta vain löydät!
Alennuskoodin saat tästä: BL12IIRD
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2957ööööööööööööööhihitooööäöähellm2962ööööööööööööööhihitooööäöähellm2961ööööööööööööööhihitooööäöähellm2958ööööööööööööööhihitooööäöähellm2963ööööööööööööööhihitooööäöähellm2937ööööööööööööööhihitooööäöähellm2934ööööööööööööööhihitooööäöähellm2936ööööööööööööööhihitooööäöähellm2935ööööööööööööööhihitooööäöähellm2939ööööööööööööööhihitooööäöähellm2938ööööööööööööööhihitooööäöähellm2941ööööööööööööööhihitooööäöähellm2942ööööööööööööööhihitooööäöähellm2945ööööööööööööööhihitooööäöähellm2947ööööööööööööööhihitooööäöähellm2946ööööööööööööööhihitooööäöähellm2949ööööööööööööööhihitooööäöähellm2951ööööööööööööööhihitooööäöähellm2952ööööööööööööööhihitooööäöähellm2953ööööööööööööööhihitooööäöähellm2950ööööööööööööööhihitooööäöähellm2955ööööööööööööööhihitooööäöähellm2956
Holaa ! Pahoittelua hiljaisuuden kanssa, en ole missään välissä saanut oikein kunnolla tulla tekemään postausta vaikka kuvia oisi löytynyt millä mitalla ! Töitä on saatu tehdä, viikonloppuisin pitäisi repeillä vaikka mihkä suuntaan eikä oikein tämmösillä unelmakeleillä viittisi koneen nurkillakaan pyöriä. Muttamutta kesää kohti mennään ja uudet biksutkin on hankittu ! Parit koulutehtävät stressailee inhottavasti takaraivossa mutta suurin kivi on jo tippunut sydämeltä: NIMITTÄIN ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN NÄYTTÖ ON SUORITETTU ! Meidän luokalta tein näytön ihan ekaksi, ja olihan siinä jännäkakan pidättelemistä kerrakseen mutta onneksi oli nopeasti ohi eikä tarvi enää sitä miettiä. Ja kaikenkukkuraksi kolmonenhan sieltä plumpsahti !! Huhhuh ! Muuten pari viikkoa on mennyt kuin hujauksessa. Viime viikonloppuna juhlittiin perjantaina joukkueen kanssa saunailtaa Fast motorsilla ja lauantaina grillikausi avattiin nopan kämpillä. Sunnuntaina juhlittiin sitten maailman parhaita äitejä sekä serkun synttäreillä piipahdettiin. Ensi viikonloppuna olisi taas meikällä koettelemusta, kun Lauran auton nokka lähtee lauantaina kohti vantaata.... Nimittäin Extremerun ! Onko teillä kenelläkään siellä toisella puolella minkään näköistä kokemusta tapahtumasta ? Myö ollaan vielä untuvikkoja 16km lenkistä esteineen mutta päämäärä olisi ainakin maaliin päästä ilman paareja :D Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ! Noh mutta mie rupean lähtemään äipän kanssa Wellan koulutukseen (istumaan puolitoista tuntia sisätiloissa tällaisella säällä !!!!!!).

49 kommenttia:

  1. aivan ihana asu ja noi hiukset ! :)♥

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia, taas kerran :3 Kivoja noi ekat kuvat susta, upee asu!! ♡

    VastaaPoista
  3. en ehkä ikinä tuu ymmärtämään että miten sä jaksat olla aina niin kauniina ! mä rakastan sun blogia, oot upee ! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi apua miten ihanasti sanottu :D kiitos mielettömästi<3

      Poista
  4. Oltiin kattomassa siskon ja hänen porukan juoksua tuolla runissa viime vuonna! Ja mitä nyt katsojana sain irti, niin oli tosi hauskaa. :) Kaikki oli hyvällä fiiliksellä ja tosi upeita asui monilla. :D Oisin halunnu ite osallistua tänä vuonna, mutta ilmottautuminen jäi, kun kukaan muu ei päässy mukaan. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ai oli ! hienoa kuulla, tänä vuonna kuulemma ei oikein tuo sää suosi juoksioita mut eihän se menoa estä :D hm voiettä, ens vuonna sitten !

      Poista
  5. vitsi miten kiva asu sulla noissa ekoissa kuvissa!!

    VastaaPoista
  6. Sulla on hirmu kiva tyyli ja upeita kuvia, me likey! Ja hei tsemppia tohon extremeruniin, pari kaveria on sen juossu ja ihan hengissä selvinny vaikka ei ne mitään huippujuoksijoita oo ollu:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoskiitos ! joo sitä stemppia tarvitaanki, toivotaan et mieki sitte sen hengissä selviän :D

      Poista
  7. Sä varmaan jo tiesitkin, mutta sä oot vaan ihan älyttömän kaunis. :-)

    VastaaPoista
  8. sulla on ehkä kauneimmat silmät ikinä, oikeesti. ja sun tyylis on ihana! ja sun hiukset, oot iha täydellisyys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apuapua voi sun kanssas, ihan hulluja puhut ! kiitos todella paljon :>

      Poista
  9. millanen näyttö teillä oli?:) hih mä sain tänään viimisistä parturi-kampaaja näytöistäni numerot ja kolmoset pamahti kans:) nyt voi puhaltaa helpotuksesta, valmistun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. me tehtiin jollekkin tuntemattomalle asiakkaalle päänahan mikrokameratutkimus, ja sen jälkeen piti selvittää mikä asiakkaalla oli ''ongelmana'' ja tehdä siihen sitten oikeilla tuotteilla oikeanlainen hoito :)

      Poista
    2. hei hienoa ! onneksi olkoon valmistumisesta :)

      Poista
  10. ei hitsi kuulostaa jännälle toi extremerun! en oo koskaan kuullukkaan semmosesta, vois ottaa osaa ens vuonna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo anna mennä ihmeessä, on ainakin yhtä kokemusta rikkaampi ! itekkää en ollu aikaisemmin kuullukkaan tollaisesta :)

      Poista
  11. Ihania kuvia :) Hihii tervetuloo Vantaalle, asun siinä vieressä missä noi juoksut järjestetään.

    VastaaPoista
  12. en kestä noi siun hiukset on niin upeeet ! ja ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  13. sulla toi hiusten laitto on hallussa, ja ajattelinkii et paljo velottaisit jos rippikampauksen tekisit? :) Asun samalla paikkakunnalla sunkaa, enkä edes kovin kaukana muutenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koskas sul ois juhlat tulossa ? Ei lainkaan huono idis, tuos on mun s-posti nii voit vaikka sinne laittaa ihan iffoa :)

      Poista
    2. Juu laittelinkii sulle sinne tarkempaa tietoo :)

      Poista
  14. Oho 16 km juoksu! Hyi :D onnea siihen :)

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. tuntuu että et enää kunnioita sun lukijoita ollenkaan :( et hyväksy kommentteja, postaat vain muutaman kerran kuukaudessa.. tästä on suunta vaan ylöspäin, ja toivottavasti otat sen suunnan pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eii tämä ei pidä paikkaansa, hävettää vaan myöntää mut oon niiiin laiska ihminen ja aina menossa etten kerkee oikein pysähtyä vaikka pitäisi :(

      Poista
  16. oot iha helvetin täydellisen kaunis :o ♥

    VastaaPoista
  17. heei vähän kiva toi juoksutapahtuma ! voisitko täällä blogissasi kertoa millainen lenkki sitte oli ? :-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu tottakai ! otan kameran sinne mukaan joten eiköhän parit kuvatkin kerkeä näpsästä :)

      Poista
  18. oot kyllä hurjan nätti!! pakko kysyy että poltatko itte? (;

    VastaaPoista
  19. Mistä noi sun ihanat aurinkolasit on ja mitä hiustuotteita käytät? Rakastan sun blogia ja oot paras bloggaaja! Oon kolunnu sun blogin postaukset monesti läpi ja oot niin paras ja kaunis! Tsemppiä runiin:)))

    VastaaPoista
  20. Hei mikä toi Fastmotors paikka on?:D Eiks se oo se autonvuokrausfirma ni miks niillä tollaset tilat on :o?

    VastaaPoista
  21. äää oot niin upea, en tiedä susta melkein mitään huonoja puolia! :):) harmi vain että poltat :/

    VastaaPoista
  22. mistä toi farkkutakki on

    VastaaPoista
  23. http://irc-galleria.net/user/SUBEROSSU/picture/127059863

    oonko nyt ihan väärässä vai esiintyykö joku sun kuvalla?

    VastaaPoista
  24. Moikka ! oon nytte selaillut noita sinun vanhojakin postauksia, ja katellut niitä kuvia.

    Ne on just sellaisia, mitä on We Heart It'issa, ja äsken selasin WHI'n etusivuani, ja sielä on aina välillä ollut sinunkin kuviasi (: kun oot tuollainen nättimys ja tuollaiset hiukset mitkä saa vaikka miksi, ja tyylitajua, sekä uskomattoman hienoja kuvia, niitä ihan mielelläni sielä WHI'ssakin katselen kun ne sinne sopii !! ((:

    Tumblr tai mikälie.. niin sieltäkin löytyy joitakin sinun kuviasi, kun on sellaisia tekstejä, joihin ne sopii ! (:

    VastaaPoista
  25. olis tosi kiva jos postailisit vähän useemmin :/

    VastaaPoista

Canon eos 650d

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
Samyang 8mm f/3.5 fish-eye
Canon EF 85mm f 1.8 usm
Canon Lens EF 50mm f/1.8
Nissin speedlite Di622 lisäsalama