perjantai 30. marraskuuta 2012

the A-team

mielettömän ihana biisi, kuunnelkaa ihmeessä jos on yhtään herkistelyfiiliksissä !
Heippa kaikille ! On ollu taas hiljasempaa täällä blogin puolella...Osa syynä tähän on se että sain myytyä n. reilu pari viikkoa sitten minun rakkaan canonin Oonalle, ja vain nyt odottelen innolla joulupukkin saapumista pienen kovan paketin kanssa, jossa saattaisi olla uusi toivoma canon 650d (Jos jollain tämä kyseinen kamera on käytössä, nii voi antaa ruusuja tai risuja kommentoimalla, palaute olisi mahtavaa, en oo oikein kunnolla kerennyt vielä perehtymään 650d:hen)
Onneksi sain iskän työkaverin kautta kokeiluun canonin 5d ja siihen aivan hurjia lintubongaus-putkia ! Sellaiset jytkyt kun saisi omaankin objektiivivarastoon täydennettyä... voisi vain olla tyytyväinen !
Suurinosa kuvista on viime perjantailta, jolloin minuu pyydettiin ottamaan hieman kolmosten opinnäytetyötä varten kuvia. Aiheena oli Rigoletto-ooppera laulajien kampausten teko ja maskeeraus. Olihan se aika huisia olla kulissien takana ja päästä kattomaan minkälaista se meno on ennen lavalle astumista.
JE HEII JOULU ON KOHTA ! Mulla sitä kunnon joulufiilistä ei oikein vielä oo osannu tulla tuon tähänastisen lumettomuuden takia, mutta eiköhän ton myrskyn aikana sitäkin kerkeä tulla aivan maan täydeltä :D Ja heii huomenna jo ekat luukutkin avataa.. mulla on kinderkalenteri ollut tuolla jemmassa odottelemassa, pitihän siitä itteni kipeeksi maksaa mutta on se vaan niin nannaa ollut joka vuosi ! Myös meijän omom-oonan 18v paardit olisi huomenna tiedossa, joten vaatekriisin kanssa sitä odotellessa !!
MYÖS SHEINSIDEN ARVONTA PÄÄTTYI MAANANTAINA, VOITTAJA ON TIEDOSSA ! Tälle tulee ensimmäiseksi s-postiin tietoa voitosta jonka jälkeen julkistan vielä täällä blogin puolella :) ONNEA VOITOSTA
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2641ööööööööööööööhihitooööäöähellm2642ööööööööööööööhihitooööäöähellm2633ööööööööööööööhihitooööäöähellm2630ööööööööööööööhihitooööäöähellm2645ööööööööööööööhihitooööäöähellm2629ööööööööööööööhihitooööäöähellm2643ööööööööööööööhihitooööäöähellm2640ööööööööööööööhihitooööäöähellm2639ööööööööööööööhihitooööäöähellm2634ööööööööööööööhihitooööäöähellm2631ööööööööööööööhihitooööäöähellm2632ööööööööööööööhihitooööäöähellm2644ööööööööööööööhihitooööäöähellm2646ööööööööööööööhihitooööäöähellm2626ööööööööööööööhihitooööäöähellm2638
ennen:
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2635ööööööööööööööhihitooööäöähellm2636ööööööööööööööhihitooööäöähellm2637
jälkeen:
Pictures21
Saatiin Oonan kanssa hirvee inspis koskien Oonan hiuksia ja niinpä päätettiin pistää eilenä pienimuotoinen projekti pystyyn. Värjäsin Oonan hiukset liukuvärinä punaisiksi latvoista ja toinen Oona sitten tuli ja laitto vielä punaiset sinettipidennykset kiinni. Vaikka alussa pelottikin että mitä tästä tulee, niin mun mielestä ainakin lopputulokseen voi olla enemmän kuin tyytyväinen, varsinki ensikertalaisena hiusten värjäämisessä :)
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2624ööööööööööööööhihitooööäöähellm2627ööööööööööööööhihitooööäöähellm2628
mulle myös sattu pientä damagea viime sunnuntaina pelissä Raumalla. Takaapäin taklattiin ja polvi petti alta. Seuraavana päivänä käytiin näyttämässä ortopedille jalkaa ja siltä tuli tuomiota neljä viikkoa ilman minkään näköistä urheilua, polvilumpion nivelkapseli revenny ja kepit vain kainaloon... Kolmen viikonpäästä oisi kontrolli ja saa nähä pitääkö magneettikuvata :s
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2623
lupasin myös laittaa kuvaa mun maailman suloisimmasta kummipojasta: Kevin Cristian

48 kommenttia:

  1. kuka toi parturi jätkä on? tosi hyvännäkönen!

    VastaaPoista
  2. toi viimenen kuva ihan sairaan ihana♥

    VastaaPoista
  3. Miks olit raumalla? Mitä sun jalalle sattu?
    Minkä ikänen oot? Mis asut?

    VastaaPoista
  4. laita noi mainokset helvettii lagaa koko blogi

    VastaaPoista
  5. miks päädyit just tohon kameraan? toihan on kuitenki samaa sata-sarjaa ku sun edellinen, mut 60d taas on kymppisarjaa :-)

    VastaaPoista
  6. Ai säkin opiskelet kampaajaksi? :-) samalla alalla ollaan! mitä sä teet itse opinnäytteeksi? :)

    VastaaPoista
  7. Oona näyttää ihan jenni farleylta, tosi hienot hiukset http://ahoneylust.blogspot.fi/2012/08/hair-do-red-tips.html (kuvassa oikealla)

    VastaaPoista
  8. itselläni kokemusta 650d, ostin vuoden alussa 600d ja se oli mahtava kokemus, kääntyvä näyttö helpottaa kuvausta huomattavasti! sitten ostin tuon 650d kun se tuli myyntiin.. petyin siihen aikalailla, ei oikein mitään suuria muutoksia tullut, vaikea käyttää sitä kosketusnäyttöä mikä siinä on, siksi en koskaan edes vaivaudu käyttämään kosketuksena sitä! eikä mitään erikoisia muutoksia tullut, petyin siihen. mutta muuten ollut ihan mahti kamera, hyviä kuvia saa! :-)

    VastaaPoista
  9. vitsi tota meikän tukkaa ;D en vois kyllä enempää tyytyväisempi olla! köyhän miehen liukuvärjäys haha :-D kiitos teille parhaille!!

    VastaaPoista
  10. ihania kuvia ♥ hassua, oot IHAN samannäkönen ku mun serkku, hämmästyn aina teijän samannäköisyyttä ja pikkusiskoltanikin tiedustelin äsken että näyttääkö tutulta, ja sekin vastas myöntävästi! :-D
    ja olet kyllä tosi kaunis! :-)

    VastaaPoista
  11. voi ei, äitin rakaskin päässy tänne!! puspus ♥

    VastaaPoista
  12. ihana postaus ! :) tunnetko sä sari lindroosia?

    VastaaPoista
  13. vaik postaat aika harvoin ni nää postaukset on aina ihanan pitkiä ja sisältää paljon asiaa + hienoja kuvia :) i like ♥

    VastaaPoista
  14. mitä harrastat? voi sua :(

    VastaaPoista
  15. heiii tee "dear santa" -postaus :)

    VastaaPoista
  16. Oi! Aivan ihanat noi latvavärjäykset :D
    free-emmi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  17. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458038494233502&set=a.350280715009281.72420.319629271407759&type=3&theater

    katoin tätä vaikka kuinka pitkään et herranjumala ku näyttää sulta, ja äsken ku selasin blogias taaksepäin niin löysin ton saman kuvan ja aattelin mainita jos et oo nähny tota :d

    VastaaPoista
  18. Tarvisin vähän apua uuden objektiivin valinassa, joten sulta aattelin kysyä kun taidat tietää hieman enemmän noista kapineista kun mä :-D joten mikä olis semmonen suht hyvä hinta-laatu suhteeltaan, mut kuitenkin hyvä zoomaamaan, tarkentamaan ja ottamaan yleisesti hyvälaatuisia kuva oleva objektiivi? :-D olisin tosi kiitollinen jos kertoisit vaikka pari esimerkkiä niin olis jotain mitä vähän vertailla ja sit ostaa :-) kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
  19. Heti ku luin et oot ollu Raumalla ni tuli tosi outo olo ku asun ite raumal ja oon lukenu tätä sun blogii jo tosi kauan ja sillee ois tosi outoo jos näkis sut jossai tääl ku tää on nii pien paikka et kaikki tuntee toises:D! mut sul on tosi kiva blogi,ja toivottavast polvi paranee pian!:)

    VastaaPoista
  20. http://www.facebook.com/luiza.ahonen
    onko tossa kuvassa sä?

    VastaaPoista
  21. tämmösiä postauksia lisääään!!

    VastaaPoista
  22. hei millain toi Canon Lens EF 50mm f/1.8 on? :) Ja millä putkella oot ottanu tän postauksen kuvat?

    VastaaPoista
  23. yäää oot niin täydellinen. Oon niin kateellinen sulle. Asuisimpa lähempänä, maksaisin mitä vaan jos saisin sut värjää mun hiukset :'( Saan vierotusoireita jos en lue sun blogia joka päivä. Tee useemmin postauksia. Oon nimittäin tsekannu nimittäin tämänki postauksen ainakin 5 kertaa! Hyi kuulostan pelottavalta, mut älä pelkää, ei mun seinät oo vielä täynnä sun kuvia ;P hehehee

    VastaaPoista
  24. ihan älyttömän upeita kuvia ! nooi oonan hiukset on täydelliset : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  25. Pelaatko ringetteä?

    VastaaPoista
  26. hehee outoo, mäki oon nyt viimepäivinä kuunnellu tota ed sheeranin biisii! hän on vain niin hyvä laulaja!!! hei hienoja kuvia, tykkään. ja paranemisia tuon jalan kanssa:)

    VastaaPoista
  27. aaaw, great photos!

    xx, rebecca
    awayinparadise.blogspot.com

    VastaaPoista
  28. Upeita kuvia kulissien takaa, tosi kauniisti kuvatta nuo. :) Ja ihana tuo viimeinen vauvva kuva, hih niiiiin hellyyttävä.

    VastaaPoista
  29. iha sika kivat noi hiukset mitkä värjäsitte! tosi hienot :-D

    VastaaPoista
  30. voi ku haluisin ton väriset hiukset ku sul oli 2010
    :D en vaa tiiä miten näist tummanruskeist sais tommoset vaaleet..

    VastaaPoista
  31. Mitä vastavalonsuojii sulla on? :) mitä niistä käytät tossa canonin 50mm objektiivis? :) ihana blogi!

    VastaaPoista
  32. mitä teet nykyää kun et enää kirjottele :(? miks pidät blogia jos et kuitenkaa bloggaa enää :O?

    VastaaPoista
  33. yääää vaivun epätoivoon ku et postaa :-(
    btw kuvailetko kameralla itse säädetyillä asetuksilla vai tyyliin vaan sillä P:llä?:)

    VastaaPoista
  34. Tsemppaa nyt tän bloginkaa, tai älä pidä ollenkaa. Kaks vuotta sitte tää oli mahtava, oli sellain suht perus teini, kuitenkii mielenkiintoin. Noh, nyt sust on tullu vähän ylimielinen saamastas maineesta ja annat blogin mätääntyä...

    VastaaPoista
  35. ois kiva jos postailisit useemmin :(

    VastaaPoista
  36. ihana toi Ed Sheeran-Give me love!!!!!<3 ja toi viimenen kuva<3

    VastaaPoista
  37. hei muistelin että sulla on vilahtanu jossain postauksessa iphonen/ipodin/ipadin värikäs usbipiuha. mistä oot hommannu :)?

    VastaaPoista
  38. noista Oonan hiuksista tuli sika upeet!

    ps. mulla ois sulle haaste mun blogissa, jos kiinnostaa:)
    http://kisusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  39. et oo kirjottanu pitkääääään aikaan :(

    VastaaPoista
  40. kuka on toi ylhäältä seittemännen kuvan nainen !!

    VastaaPoista
  41. millä objektiivillä otat yleensä sun kuvat, esim. ne lappeenrannassa otetut? :) sit kans vielä yks kysymys et miten ihmees saat tarkennettuu sun fisulla? itellä oli toi sama käytös mut tuntu et ne kuvat oli aina ihan kamalia :D

    VastaaPoista
  42. missä joukkueessa pelaat?:)
    löysin tän sun blogin tänään:) selailin vaa jotai vanhoja juttuja ja siellä luki että harrastat lätkää:)

    VastaaPoista
  43. Haha, coolio. Mun äitikin päässy kuviin :-D

    VastaaPoista

Canon eos 650d

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
Samyang 8mm f/3.5 fish-eye
Canon EF 85mm f 1.8 usm
Canon Lens EF 50mm f/1.8
Nissin speedlite Di622 lisäsalama