tiistai 16. lokakuuta 2012

sanoit, hei shh shh

ööööööööööööööhihitooööäöähellm2549
Päätinpä käyä taas inglotin taivaassa kuolailemassa meikkejä. Mitään ei pitänyt ostaa, kunnes tuttu myyjä tuli kehuskelemaan tuota inglotin'' eyelineriä''. Ajattelin siinä hetken mielessä että mitkäköhän siitä tulee kun laitat ihmisen kenellä on muutenkin peukalo keskellä kammentä vielä itse siveltimen kanssa pelleleimään tuon värin kanssa, mutta nain parin kerran kokeilun jälkeen suosittelen todellakin ostamaan tuota ''ei purkki'' eyelineriä. Vedenkestävää eikä muuten varmasti lopu heti !
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2547ööööööööööööööhihitooööäöähellm2557ööööööööööööööhihitooööäöähellm2553ööööööööööööööhihitooööäöähellm2551
mielikuvituksellinen jänö !
Pictures18ööööööööööööööhihitooööäöähellm2559ööööööööööööööhihitooööäöähellm2550ööööööööööööööhihitooööäöähellm2552ööööööööööööööhihitooööäöähellm2554ööööööööööööööhihitooööäöähellm2560ööööööööööööööhihitooööäöähellm2561ööööööööööööööhihitooööäöähellm2562
toi hetkellisesti ainakin kaunis syysilma houkutteli mut pitkästä aikaa kuvailemaan pihalle ! Eipä sielläkään oikein kauan  viihtynyt, kun tuuli puhals niin pirusti, että meinasin monta kertaa itekki pyllähtää ojaa sinne lehtien sekaan.
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2563ööööööööööööööhihitooööäöähellm2565ööööööööööööööhihitooööäöähellm2567ööööööööööööööhihitooööäöähellm2566ööööööööööööööhihitooööäöähellm2569ööööööööööööööhihitooööäöähellm2568
Meinas sydän pompata toiselle puolelle rintaa, kun huomasin että kohta on jo melkein KAKSI VIIKKOA viime postauksesta. Mietinpä vaan missähän omissa maailmoissa miekin oon vaellellu viimiset viikot. Kameraki melkein piti puhdistaa pölystä ! Huhhuhuhhuh nyt kyllä jo ehkä hitusen  hävettää...Noh ehkäpä säikähdyksen vaikutuksesta sainki toissapäivänä ja tänää
 aikaiseksi napsastua pari kuvaa tännekkin :) Parin viikon sisällä ei oikeastaan ole mitään erityisempää tapahtunut. Viime perjantaina saatiin ensimmäiset ulkopuoliset asiakkaat koululle ja kaikki oli aivan innoissaan tekemässä haudehoitoja, käsihoitoja ja kulmien- sekä ripsien värjäyksiä. Muutenkin asiakkaat olivat aivan huippuja, toivottavasti tulis vielä uudelleenki ! Viime viikonloppukin oli mulla piiitkästä aikaa aivan kokonaa vapaa reeneistä/peleistä, joten viettelinkin sen lähinnä vain löhöillen ja parit leffat tsiikaillen. Huomenna taas ois hieman pelin makua Pajulahdessa Moskovalaista joukkuetta vastaan....Toivottavasti kuitenkin kaikki selviäis siitä matsista ihan ehjin nahoin ! JAJA hei te hius/kauneusalan opiskelijat siellä ( ei sillä että esim rekkamiehiä syrjisin ) !! Oletteko tulossa perjantaina Helsingin messukeskukseen Iloveme-tapahtumaan ? Meijän osasto on ainakin lähdössä messiin, joten sitä ootellessa :)



Myös moni on varmaan huomannut tai lueskellut muista blogeista tapahtuvan muutosta blogimaailmassa ja Indiedayssillä. Monit blogit on kutsuttu mukaan Indiedaysin Inspirationiin, ja tässä teille siitä enemmän inffoa:


Yksi sivusto, 300 blogia, tuhat ideaa. Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana. Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia.
Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.
Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut yhteisöön mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat lukijansa kanssa inspiroivat juttunsa ja laadukkaat valokuvat. Avautuvalta sivustolta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.

Eli nyt teillä lukijoilla on aivan ainutkertainen mahdollisuus myös käydä kurkkaamassa mitä tulevan pitää ! Sivustolle pääset TÄSTÄ. Sivuston suunnitelu on jo melkein valmis, kehiteltävää joltain osilta kuitenkin on.
Muistakaa kaikki käydä vielä katsastamassa mistä Inspirationissa on kyse, miltä sivu näyttää ja toivottavasti löydätte huimasti lisää kiinnostavia blogeja luettavaksi !

51 kommenttia:

  1. onks sulla pidennykset? tai onko ikinä ollu?

    VastaaPoista
  2. voitko ottaa kuvia millasta jälkee tolla eyelinerillä tulee ja mikä on hinta ? (:

    VastaaPoista
  3. mistähän toi takki jossa on toi kuviollinen vuori on ostettu??(:

    VastaaPoista
  4. ootsä hiustropiikilla koulussa? :) harkitsin muuten sinne menoa ku oli just se tarjous, et hiusten leikkaus 20e ja siihen ripset, yms..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. een ihan ammattikoulun hiuslinjalla :) aijaa en ookkaa kuullu tollasta, aika aika halpa :o

      Poista
  5. Voitko laittaa actionkuvaa tosta eyelineristä, sellanen kuva jossa sulla on sitä silmissä ja silmät kiinni ja toinen kuva jossa silmät auki?

    VastaaPoista
  6. mä tuun aina niin iloiseks kun katon et bloglovinissa on sulta uus postaus!
    ps. sun blogi on paras, se piristää aina päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voiettä, kiitos paljon ! piristit mun päivää :>

      Poista
  7. onks noi inglotin meikit minkä hintasia? laatu taitaa olla ainakin aika hyvää luokkaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no onhan ne aika hintavia mutta super laadukkaita ! :)

      Poista
  8. mistä toi iphone kuori? :-)

    VastaaPoista
  9. havahduin tänään sun blogin olemassa olosta ja aloin selaamaan kuvia ja tekstejä ja tajusin rakastuneeni suhun :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua kiitoksia vaan ! me love you tooo <3 haha :D

      Poista
  10. Sulle on haaste mun blogissa!:)

    VastaaPoista
  11. Wauw beautiful! I love you're pictures so much, all day i look of you're blog. Amazing girl. XX

    VastaaPoista
  12. ootsä näissä kuvissa tupeeeranut sun hiuiksias?;) ihnat <3 onks sulla oikesti noi tuuheet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. een, oikeastaan aukiharjannu nutturasta :D hih kiitos paljon ! <:

      Poista
  13. ehota jotain hyvää meikkivoidetta, mikä olis peittävää c;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FIT ME ! kallis mutta peittää tosi hyvin ja laadukas :)

      Poista
  14. vitsi sun kuvat on aina niin ihania !! muokkaatsä ne jotenki tolleen "vanhan näkösiks" (ja miten muokkaat) vai miten saat tommosia ihania? haha oon kateellinen en osaa ite kuvata :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! :) juuu no filmiefektejä käytellen usn muuta :) kiitos vaan toinen ihana siellä, osaat osaat ! niissä on aina aluks kauhee opetteleminen mutta vähän aikaa kun jotain tiettyä muokkausohjelmaa kun käyttää nii jo alkaa sujua :)

      Poista
  15. millä linssillä oot kuvannu noi kuvat? :---)

    VastaaPoista
  16. Upeita kuvia! :)

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. Tosi kivan oloinen blogi! :--) taidampas jäädä seurailemaan :) oot btw tosi kaunis :]
    Kurkkaisithan myös mun vlogin, lukijat ja kommentit on aina tervetulleita!

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos super paljon sinne ! tottakai käyn kurkkaamassa :)

      Poista
  18. Cool! :)
    inourreallife.blogspot.com

    VastaaPoista
  19. Moiii tykkään blogistas paljon oot tosi kaunis ja teet just sopivan mittasia postauksia :D ja elä nyt ota pahalla mutt siusta saa vähän sellasen kapinallisen teini kuvan ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka! :) kiitoskiitos todella paljon.. haha kapinallinen teini, eiköhän se vaihe ala olla kohta menny :D ehkä....

      Poista
  20. Sulla on vaa nii mailman ihanimmat hiukset! :)

    VastaaPoista
  21. ää mite ihania kuvia! :) millä sä muute muokkaat? :o

    VastaaPoista
  22. minkälainen nuttura sulla aina yöllä??? (:(: ja miten hoidat sun hiuksias ja mitä hoitoainet yms hiustentuotteit käytät

    VastaaPoista
  23. Paljo toi inglotin eyelineri maksaa ja mistä sitä vois hankkia?(: loppu just vanha vois uuden ostaa.. :D ps. ihana blogi:)

    VastaaPoista
  24. mistä ton inglotin eyelinerin saa ja paljon maksaa?(: ps. aivan uskomattoman ihana blogi(:!

    VastaaPoista

Canon eos 650d

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
Samyang 8mm f/3.5 fish-eye
Canon EF 85mm f 1.8 usm
Canon Lens EF 50mm f/1.8
Nissin speedlite Di622 lisäsalama