sunnuntai 1. elokuuta 2010

Hey, tunnetaaks me jostain ?

Täällä taas ! Kunnon kuvapläjäyksen kera reissu meni aivan mielettömän upeesti ! Kaikkea tapahtu ja naurettu taas mahat kovina niin paljon että huhhuh :o !
Torstaina: Lähettiin sit aamulla jossain 10mais ajamaan tampereelle. Matka menikii tosi nopiasti ku nukuin yli puolet ajasta :D Noo heti päästiin hotellille, pakattiin kamat ja lähettiin shoppailemaan Koskikeskuksee ja ihan keskustaaki :) Sielthän löyty onneks se kauan ettimäni valkonen tuubitoppi H&M, hihaton neule jim&jill, niitti rannekoru lindex, neule spiritstore, kuvio legginsit jim&jill ( jotka näkyy 5.kuvassa), pitkähihanen H&M, t-paita jack&jones ja fred perryn laukku koululaukuksi jim&jill :) ( en oo nyt ihan 100% varma onko tossa kaikki ostokset mutta kuvia tulee enspostauksessa ). Shoppingin jälkee lähettiin testaa kylpylää. Illalla lähettiin vähä marspan kans kuvailemaan lähimaisemii ja tutustuttii muutenkii paikkoihin.
Just tultu kylpylästä :) Perjantaina: Lähettiin aamupäiväl marspan kans päiväks särkänniemee, josta nyt suurin osa kuvistaki on :) Oli niiiiiin siistii päästä taas tornaadoo ja kokeilee sit uutta motogee'täkii ! Ja marikan ilmeetki oli kyl sen arvoset :D Ainoo huonopuoli oli sekii että kastuin AIVAN litimäräks tukkijoessa, kaikki eessä istuvat kumartuu ja mä en tajua yhtään missä vaihteessa ne vedet roiskahtaa päälle, joten nostan itteäni kaikkien yli sielt takapenkistä ja yhtäkkiä kaikki vedet suoraa päälle :Dd noo mut ei sekää nyt niin paha ollu :p ! Sitte ku alko kyllästyttää lähettii kävellen hotellille ja sieltä taas kylpylää. Illemmal käytii viel pitserias syömäs kanasalaatit :) Käytii akvaarios tsiikailemas vähä pienii ja isompiiki fisui ;) Käytii akvaarion lisäks ihailemas delfinaarios delfiinei..... Haluaisin omaks tommosen ihanuuden ! Marspan ranskikset mistä yli puolet meni sorsalle............Niinku sanoinkii jo, jouduttii sit Särkkis käynnin jälkee kävelemää hotellille joku 2-3 km, ja jalat oli jo muutenkii aivan hapoil.
Lauantaina: Luovutettii huoneet ja lähettii ajamaan pikkuserkkujen mökille aitoosee :) Sielt nyt ei valitettavasti oo kuvia ku kameran akut kerkes just loppumaa siin vaihtees :( No käytii marsan kans uimas ja saunoilees, ja just ennen lähtöö aateltii käyä soutelees vähän aikaa..... noo hieman roiskasen marsaa ja se ottaa ämpärin kätee, ottaa sen ihan täytee vettä taas ja heittää kaikki mun päälle ( siis meil oli jo hiukset laitettu ja kuivat vaatteetkii vaihettu ), siin sit sytty sellain kunnon vesisota soutuvenees ( joka loppujen lopuks hörppäs aika paljonki vettä ja meinattii upota ). Sit tajuttiiki : aivan meil molemmil oli kännykät taskus :D ! tietääkseni marsan puhelin toimii mut mun puhelimel asiat on vähä huonommas jamas :s Päivän päätteeks lähin marikan kans kuuntelemaa autoo radiota kahestaa, no meijän auton radiohan ei toimi ilman et on virrat pääl jne jne..... alan siin nauraes kääntelemää avainta ja yht äkkii auto lähtee liikkeelle ja paniikis vetäsen avaimet pois virtalukosta :''D Oli aika lähel ettei puuta päin oltu.

24 kommenttia:

  1. Saanko udella pikkuserkkujen etu- tai sukunimiä? :D

    meinaan aitoolainen olen itsekin :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi- no sanooko sukunimistä esim Rulja :)

    VastaaPoista
  3. toi laivakuva on aivan uskomattoman ihana ! ♥ vau

    VastaaPoista
  4. Kiva toi paita mikä sulla näkyy noissa särkänniemi kuvissa. Mistä se on ja milloin oot ostanu? :----)

    VastaaPoista
  5. voivoivoiii kaunein oot!♥ utelisin et mistä toi sun vikakuvan paita on? :-) luvvv that!

    VastaaPoista
  6. suvivi- kiitoksia :)<3
    Anonyymi- se on kans se just ostama H&M pitkähihainen :)
    ida- pöhhöh, kiitoksia vain :)<3 se on kans H&M'stä ostettu :)!

    VastaaPoista
  7. :D kauhee te ootte sählänny siel. Mut toi vikan kuvan paita on aivan ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan.

    VastaaPoista
  8. IHANAT NOI LEGGINGSIT ! paljon ne makso, rakastuin niihin. Ja jea, tääl tampereel siis kävitte, ihania kuvia !

    VastaaPoista
  9. Suvi- hahah joo todellakin SÄHLÄNNY ! :Dd kiitos paljon !
    pipsa- ne on nümphin legginsit, alessa 10e ! :) jim &jillistä :) juu tampereella oltiin, kiitoksia <;

    VastaaPoista
  10. voisiks kuvaa noi kaikki ostokset ? paljo sulla meni noin suunnillee rahaa niihi ?

    VastaaPoista
  11. Anonyymi- juu tottakai, kuvat vaatteista tuleeki enspostauksen merkeis. öm noo suunnilleen joku 150e yhteensä

    VastaaPoista
  12. voisitko tehä videopostauksen? ois tosi kiva kuulla sut ja muutenki, luvv u<3

    VastaaPoista
  13. hei löysin jotenki sattumalta sun blogin, oi rakastuin heti ! oot joku maailman kaunein, ja sun hiukset on i h a n a t äääk oon kateellinen. hei mikä putki sul tossa kamerassa on? :))

    VastaaPoista
  14. it looks like perfect trip (:

    VastaaPoista
  15. Anonyymi- juu eiköhän sekii jossain vaihteessa toteudu :) kiitoksia ! <3
    Anonyymi- kiitos tosi paljon, pöh en nyt sentää ! kameran putki on E- 72mm :)
    Juli- yes it was ! :)

    VastaaPoista
  16. tuosta smiley korusta :) laitoit sen siis itse? onko se ollut turvoksissa tai jotenki semmonen arka, että vihlaissut tai sattunut jos siihen vähänkin joku on koskenut, kun itse ajattelin laittaa myös smileyn omin avuin ja mietinkä että sattuukohan se kauheasti ja mitenhän se on, tuleeko olemaan kipeä :D

    VastaaPoista
  17. Anonyymi- juu laitoin :) ei ollenkaan, ainakaan itelläni ei ollut yhtään arka tai kipeä, eikä myöskään turvoksissa :) no sehän riippuu tietty ihmisestä ja omast kipukynnyksestä miten kestää mitäkii, mutta mulle ei ainakaa ollu vaikeuksia yhtään laittaa smiley, äkkiä se on ohi ! vähän vaa nippasee muuta muutan tosi helppo tehä ite <:

    VastaaPoista
  18. oi khuul oot ollu pälkäneellä käymässä :-D

    VastaaPoista
  19. Miia- juups siellä tultu reissuiltua montaki kertaa, ihanaa seutuu !

    VastaaPoista
  20. Ruljat asuu naapurissa :)

    nim. Ensimmäinen anonyymi

    VastaaPoista
  21. iidalla kusi noussu päähän:D:D:D

    äitis on kampaaja eiks vaa? siltä varmaan oppinu tekee noin mahti kampauksii:) nii ja toi eka kommentti on vaan mielipide anna olla

    iida the jääkiekkoilija! oot siinäki hyvä tiedäntiedän..;)

    nyt varmaan mietit kuka oon:D:D

    VastaaPoista
  22. aw, rakastuin toho 'i ♥ london' huppariin !
    mistä oot ostanu ton (=

    VastaaPoista

Canon eos 650d

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
Samyang 8mm f/3.5 fish-eye
Canon EF 85mm f 1.8 usm
Canon Lens EF 50mm f/1.8
Nissin speedlite Di622 lisäsalama